"PLETEX" - OGRADNI SUSTAVI
"PLETEX" - OGRADNI SUSTAVI
 Početna > Pravila privatnosti >
   Pravila privatnosti i zaštita podataka
Zaštita Vaše privatnosti nam vrlo je važna. Ova pravila zaštite privatnosti objašnjavaju koje podatke prikupljamo i kako ih upotrebljavamo dok pristupate sadržaju na našim web stranicama.

Osobni podaci
Osobni podaci su oni podaci koji mogu Vas identificirati, kao što su ime i prezime, telefonski broj, email adresa… PLETEX ŽIČANO-PLETENI PROIZVODI, VL. AGIĆ ANTUN, Mihovljan, Prvomajska 1, 40000 Čakovec, OIB: 79563341987 putem svoje internetske stranice neće prikupljati nikakve osobne podatke koji bi omogućili Vašu osobnu identifikaciju osim u slučajevima kada nam ih vi dobrovoljno odlučite dati (npr. prilikom slanja e-mail poruke na naš kontakt e-mail), odnosno, date svoj pristanak ili ukoliko nije drugačije propisano mjerodavnim zakonima i propisima za zaštitu vaših osobnih podataka.

Svrha korištenja podataka
Slanjem e-maila na naš kontakt e-mail prikupljamo samo nužne (osnovne podatke) kako bi bili u mogućnosti točno odgovoriti na Vaše upite te ćemo koristiti samo podatke koje nam svojevoljno date. PLETEX ŽIČANO-PLETENI PROIZVODI, VL. AGIĆ ANTUN, Mihovljan, Prvomajska 1, 40000 Čakovec, OIB: 79563341987 je posjetitelju omogućio da bude informiran o svim potrebnim informacijma vezano na zaštitu osobnih podataka u svrhu koja je izričito navedena.

Čuvanje i pohrana informacija
PLETEX ŽIČANO-PLETENI PROIZVODI, VL. AGIĆ ANTUN, Mihovljan, Prvomajska 1, 40000 Čakovec, OIB: 79563341987 jamči da sve osobne podatke posjetitelja koristi samo u svrhe koje su istome navedene prije izražavanja suglasnosti, te da ih ne dostavlja bilo kakvim trećim osobama. Naša tvrkta ima uspostavljen sustav korištenja i zaštite osobnih podataka u skladu sa GDPR Uredbom EU 2016/679.

Kolačići
Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići se ne mogu dodijeliti određenoj osobi i ne sadrže osobne podatke. Koristimo samo kolačiće vezane za funkcioniranje Google Maps servisa.

Kako onemogućiti kolačiće?
Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite: Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na Internet stranici www.m2m.hr

Izmjene i dopune Pravila o privatnosti
Zadržavamo pravo izmijeniti i dopuniti ova Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku, bez davanja bilo kakve posebne obavijesti zainteresiranim osobama. Iz navedenog razloga preporuča se svim zainteresiranim osobama i korisnicima da redovito provjeravaju sadržaj ove Izjave radi informiranosti oko ažurnog sadržaja Pravila o privatnosti.

Pitanja i komentari
Odgovoriti ćemo na razumne zahtjeve za revidiranje vaših osobnih podataka i za ispravljanje, dopunu ili brisanje. Ako imate bilo kakvih pitanja o politici zaštite podataka o privatnosti (npr. zahtjev da se revidiraju i ažuriraju vaši osobni podaci), molimo vas da kontaktirate na pletex@pletex.hr .
Poštovani
Obavještavamo Vas da smo otvorili novu poslovnicu u Zagrebu, na adresi Tomislavova 11.

Radno vrijeme poslovnice je:
Radnim danom:
  08.00 – 16.00

Kontaktirati nas možete na telefon: 01/ 307 91 68,
mail: pletex.zg@zg.t-com.hr

Poslovnica Zagreb
FOTOGALERIJA
DOWNLOAD
PLETEX - Opći katalog
KONTAKTI - PLETEX A i A d.o.o.
POSLOVNICA ČAKOVEC
A..
Prvomajska 1
Čakovec - Mihovljan
Hrvatska
T..
+385 (0)40 347 233
T/F..
+385 (0)40 347 244
E..
pletex@pletex.hr
pletex@ck.t-com.hr
POSLOVNICA ZAGREB
A..
Tomislavova 11
Zagreb
Hrvatska
T..
+385 (01) 307 91 68
E..
pletex.zg@zg.t-com.hr